Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter

2 posters

Go down

Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter Empty ShakingVibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter

Post by batya Sun Sep 12, 2021 5:12 am

Yo
On my laptop i see problem. Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter. I tryed 20 reinstalls with many methods, native\copy-back. Tryed many variants of settings madvr, but all back to defaults. And this problem shows only in full screen. When window mode - ok
EVR or VMR works with anyone. On my PC i cant see that problem. So why here only on my laptop?
I wanna use madvr + default sub render, i dont like VSF

i5 3570
intel hd 4000 + nvidia 635m 2gb
6gb ram
windows 10
Freshest k-lite full and video driver

batya

Posts : 14
Join date : 2020-12-12

Back to top Go down

Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter Empty Re: Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter

Post by Admin Sun Sep 12, 2021 5:31 pm

VSFilter blends the subtitles before it reaches the video renderer. So that is why it behaves differently in this case.

Since it only happens in fullscreen, try this:
Right-click on mpc-hc64.exe > Properties > Compatibility > Disable fullscreen optimizations

Admin
Admin

Posts : 6051
Join date : 2011-06-17

https://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter Empty Re: Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter

Post by batya Sun Sep 12, 2021 5:35 pm

Isnt works(
And sometimes after starts all okay, but always after some fast rewind its back

batya

Posts : 14
Join date : 2020-12-12

Back to top Go down

Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter Empty Re: Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter

Post by batya Sun Sep 12, 2021 5:44 pm

When image static (cartoon) - all okay, but when some move happens (arm bend for example), i see gruel

batya

Posts : 14
Join date : 2020-12-12

Back to top Go down

Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter Empty Re: Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter

Post by batya Sun Sep 12, 2021 9:28 pm

Okay, i deleted this videos (it was season of Futurama), tryed this at all what i've got, and problem is gone. Mb problem was in files.
1. But one little bug stil have, after fast rewind with hotkey (5sec), at 1 sec old capture superimposed on new. It not everywhere, but in some videos i see this. Can we fix this problem? May be change some settings in madvr? I use default, not sure about changes

2. And what should I do if original problem come back?

batya

Posts : 14
Join date : 2020-12-12

Back to top Go down

Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter Empty Re: Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter

Post by Admin Mon Sep 13, 2021 1:28 am

Test if that also happens with another renderer. I can't fix bugs in madVR.

If it happens again, press Ctrl+J to show madVR OSD, and make a screenshot for me.

Admin
Admin

Posts : 6051
Join date : 2011-06-17

https://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter Empty Re: Shaking\Vibrate image with madVR + any sub decoder except VSFilter

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum