MediaInfo not working in K-Lite_Codec_Pack_1612_Mega

Go down

MediaInfo not working in K-Lite_Codec_Pack_1612_Mega Empty MediaInfo not working in K-Lite_Codec_Pack_1612_Mega

Post by RocketJet Sat May 01, 2021 1:26 pm

MediaInfo won't launch from File Explorer because there is an ocx file missing.

For the time being, I have reverted to an earlier version of the MegaPack,\
so it works with the old version.

RocketJet

Posts : 2
Join date : 2021-05-01

Back to top Go down

MediaInfo not working in K-Lite_Codec_Pack_1612_Mega Empty Re: MediaInfo not working in K-Lite_Codec_Pack_1612_Mega

Post by Admin Sat May 01, 2021 10:51 pm

MediaInfo is working fine. It does not use a ocx file. Only an exe and dll. So maybe you have some other MediaInfo stuff installed, like a shell extension?

Admin
Admin

Posts : 5906
Join date : 2011-06-17

https://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

MediaInfo not working in K-Lite_Codec_Pack_1612_Mega Empty Re: MediaInfo not working in K-Lite_Codec_Pack_1612_Mega

Post by RocketJet Sun May 02, 2021 6:20 am

I re-installed the 1612 version and now it is working fine.
I have no explanation for the original problem.
Apologies for the inconvenience.

RocketJet

Posts : 2
Join date : 2021-05-01

Back to top Go down

MediaInfo not working in K-Lite_Codec_Pack_1612_Mega Empty Re: MediaInfo not working in K-Lite_Codec_Pack_1612_Mega

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum