Codec Guide
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Only Forced Subtitles dont activate on start

Go down

Only Forced Subtitles dont activate on start Empty Only Forced Subtitles dont activate on start

Post by keeperofbalance.nos on Sun Jun 28, 2020 7:43 am

When i set "only forsed subtitles" in lav splitter and play video that have forced subtitles, subtitles are set to "no subtitles".

keeperofbalance.nos

Posts : 16
Join date : 2015-11-21

Back to top Go down

Only Forced Subtitles dont activate on start Empty Re: Only Forced Subtitles dont activate on start

Post by Admin on Sun Jun 28, 2020 2:39 pm

How are your preferred languages configured in LAV Splitter?
Does the desired subtitle have a language shown in the selection menu?

Admin
Admin

Posts : 5242
Join date : 2011-06-17

https://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Only Forced Subtitles dont activate on start Empty Re: Only Forced Subtitles dont activate on start

Post by keeperofbalance.nos on Sun Jun 28, 2020 4:49 pm

It doesn't matter if i set the same language as forced subtitle in the video have (rus) or clear language to none, it starts with "no subtitles".
My current solution is to set subtitles on "Default".

keeperofbalance.nos

Posts : 16
Join date : 2015-11-21

Back to top Go down

Only Forced Subtitles dont activate on start Empty Re: Only Forced Subtitles dont activate on start

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum