Codec Guide
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Could not render graph

Go down

Could not render graph Empty Could not render graph

Post by Akaga on Sat Aug 10, 2019 11:36 am

When I opened some music, somehow this code always appear

LAV Splitter Source (internal)::Video

Media Type 0:
--------------------------
Video: AV01 256x144 29.97fps

AM_MEDIA_TYPE:
majortype: MEDIATYPE_Video {73646976-0000-0010-8000-00AA00389B71}
subtype: Unknown GUID Name {31305641-0000-0010-8000-00AA00389B71}
formattype: FORMAT_VideoInfo {05589F80-C356-11CE-BF01-00AA0055595A}
bFixedSizeSamples: 0
bTemporalCompression: 1
lSampleSize: 1
cbFormat: 88

VIDEOINFOHEADER:
rcSource: (0,0)-(256,144)
rcTarget: (0,0)-(256,144)
dwBitRate: 0
dwBitErrorRate: 0
AvgTimePerFrame: 333667

BITMAPINFOHEADER:
biSize: 40
biWidth: 256
biHeight: 144
biPlanes: 1
biBitCount: 0
biCompression: AV01
biSizeImage: 0
biXPelsPerMeter: 0
biYPelsPerMeter: 0
biClrUsed: 0
biClrImportant: 0

pbFormat:
0000: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 01 00 00 90 00 00 00 ...............
0010: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 01 00 00 90 00 00 00 ...............
0020: 00 00 00 00 00 00 00 00 63 17 05 00 00 00 00 00 ........c.......
0030: 28 00 00 00 00 01 00 00 90 00 00 00 01 00 00 00 (..............
0040: 41 56 30 31 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 AV01............
0050: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........






Please someone help me, this think is very very anoying. I still heard music in background but the graph/video isn't showing up Sad
Akaga
Akaga

Posts : 1
Join date : 2019-08-10

Back to top Go down

Could not render graph Empty Re: Could not render graph

Post by Admin on Sat Aug 10, 2019 3:40 pm

Updating to the latest version of the codec pack should solve that error.

Admin
Admin

Posts : 5438
Join date : 2011-06-17

https://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum