Codec Guide
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Broken sound using AAC and max bitrate (320)

Go down

Broken sound using AAC and max bitrate (320)   Empty Broken sound using AAC and max bitrate (320)

Post by Igor Evgen on Thu May 12, 2016 7:37 pm

Hello,
I have downloaded some videos using Debut Stream Recorder (free version) at mp4.
Video quality (MPEG4 compressor) is OK.
But the sound comes up broken, the settings being AAC & bitrate 320 (max).
The last are those recommended by Debut manual.
My OS is Windows-7, 64 bit.
Switch Sound File Converter doesn't help.
So, is there any way, incl. by K-Lite 999 Codec, to configure the movies thus recorded?
I have to avoid updates.
Thanks for your time.
Igor

Igor Evgen

Posts : 2
Join date : 2016-05-12

Back to top Go down

Broken sound using AAC and max bitrate (320)   Empty Re: Broken sound using AAC and max bitrate (320)

Post by Admin on Thu May 12, 2016 7:43 pm

Version 9.9.9? It seems that you have an old version. You can get the newest here:
http://codecguide.com/klcp_beta.htm
You do NOT need to install a 64-bit version separately! The normal installer already contains 64-bit codecs.

If the problem still occurs with the newest version, could you upload an example file for me?
http://www.sendspace.com

Admin
Admin

Posts : 5436
Join date : 2011-06-17

https://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum