Codec Guide
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

No video playblack. Only audio.

Go down

No video playblack. Only audio. Empty No video playblack. Only audio.

Post by gdaz7 on Sat Apr 11, 2015 4:33 am

Hello. I've just installed Windows 8.1 64bits and I can't play videos if I use EVR or EVR-CP, only audio and subtitles. Not 10bits, not 8 bits. Not mkv, not mp4. Not even avi.

I've tested this on the same machine:

VAIO E-series
ATI Radeon HD 5470 Mobility

Windows 7 32 bits: everything works
Windows 8 32 bits: everything works

Windows 7 and Windows 8 64 bits:

- EVR ----> only audio
- EVR-CP ----> only audio
- MADVR+DXVA2 (Native) ----> Audio+Video
- MADVR+DXVA2 (copy-back) ----> Doesn't work at all.

K-lite standard v11.0.05
Latest DirectX
Catalyst Drivers from the latest to older ones (I restored a saved image of my drive everytime)

I also tried VLC portable, and it works.

What problem could it be? Thank you.

gdaz7

Posts : 1
Join date : 2015-04-11

Back to top Go down

No video playblack. Only audio. Empty Re: No video playblack. Only audio.

Post by Admin on Sat Apr 11, 2015 11:33 am

You don't need to mess with drive images just to change a driver. Just uninstall the current driver, reboot, install other driver, reboot.

Does the problem also occur if you completely disable hardware acceleration? It seems to be a driver problem.

Post this info just in case, maybe I see something else wrong.
Codec Tweak Tool > Generate Log

Admin
Admin

Posts : 5465
Join date : 2011-06-17

https://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum