Overlay Renderer Issues

Go down

Overlay Renderer Issues

Post by thaguarrero on Thu Aug 16, 2018 7:53 pm

Hello!

My problem is: I've been watching HD mp4 movies on my netbook (Acer Aspire One D255E, Intel Atom N450, 1 GB RAM). They were running smoothly with MPC-HC using the Overlay Renderer (I needed to close any other application, but it was working nicely). And that was the only way I could watch HD movies with no lagging.

Suddenly, after a few minutes of the last movie I was watching, the image went black though you could still hear the audio track... Since then, no matter how short the clip is, even with the smallest of the resolutions, you still get audio only when using Overlay rendering...

I did a reset via Codec Tweak Tool. The problem wasn't solved.
I uninstalled the whole megapack and reinstalled it. The problem wasn't solved!

Help!!!

thaguarrero

Posts : 1
Join date : 2018-08-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Overlay Renderer Issues

Post by Admin on Fri Aug 17, 2018 12:04 am

Did you do anything else when the problem first occurred? It is very weird that it happened during playback. Perhaps Windows Update has installed some updates, possibly even updated the graphics driver.

I assume you have already tried rebooting the computer. My only suggestion right now is to re-install the graphics driver.

Admin
Admin

Posts : 4139
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum