Video doesn't play smoothly when slide the slider

Go down

Video doesn't play smoothly when slide the slider

Post by JOY on Sun Jul 08, 2018 12:53 am

Hi,

I installed the latest MPC-HC version and found that the video doesn't play smoothly when I move the video slider. It only plays every 0.5s each time.
https://goo.gl/7NK4RC


MPC-HC (Nightly, 64-bit)
------------------------

Build information:
Version: 1.7.17.1 (a36549aa9)
Compiler: MSVC v19.14.26431
Build date: Jun 26 2018

LAV Filters:
LAV Splitter: 0.72.0.0
LAV Video: 0.72.0.0
LAV Audio: 0.72.0.0
FFmpeg compiler: MinGW-w64 GCC 7.3.0

Operating system:
Name: Windows NT 10.0 (build 17134)
Version: 10.0 (64-bit)

Hardware:
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-8700K CPU @ 3.70GHz
GPU1: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (driver version: 24.21.13.9836)
GPU2: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (driver version: 24.21.13.9836)

JOY

Posts : 1
Join date : 2018-07-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Video doesn't play smoothly when slide the slider

Post by Admin on Sun Jul 08, 2018 4:07 pm

That is done because otherwise dragging would trigger a huge amount of seek operations. There are plans to improve this behavior in the future.

Instead of dragging the slider, you should click on the seekbar. Then it will react instantly.

Admin
Admin

Posts : 4073
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Video doesn't play smoothly when slide the slider

Post by Admin on Tue Jul 10, 2018 12:19 pm

Improvements have been made in 14.3.1:
http://codecguide.com/klcp_beta.htm

Admin
Admin

Posts : 4073
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Video doesn't play smoothly when slide the slider

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum