Error when playing a movie

View previous topic View next topic Go down

Error when playing a movie

Post by Bacchus on Mon Aug 28, 2017 9:04 pm

Greetings, I have been using k lite codec pack for many years now and is absolutely fantastic, never have I had a problem with it until just recently. I will relate my experience, I upgraded to version 13.4.5 and tried to play a movie, that's when the error first appeared, I believed that the file was corrupted, then I tried to play another movie I had previously watched, to my surprise, the same error appeared, I came to the logical conclusion that it was a compatibility problem, so I uninstalled k lite codec pack and reinstalled version 13.3.5 to no avail, again the error appeared whenever I tried to play any movie (.mkv or .mp4), so I used "windows system restore" which was successfully completed, but the error still appears when I try to play any movie, I don't know what else to do (I am generally good with computers), please help me, I used windows 8.1, I will leave below a screenshot of the error, if you need more information please tell me.



Best regards.

Bacchus

Posts : 2
Join date : 2017-08-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Error when playing a movie

Post by Admin on Tue Aug 29, 2017 3:38 pm

This is fixed in latest update:
http://codecguide.com/klcp_update.htm

Admin
Admin

Posts : 3555
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Error when playing a movie

Post by Bacchus on Tue Aug 29, 2017 5:29 pm

fixed, thank you

Bacchus

Posts : 2
Join date : 2017-08-28

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum