problem with Codec_Pack_1323

View previous topic View next topic Go down

problem with Codec_Pack_1323

Post by hrisa76 on Tue Jun 06, 2017 12:23 am

Hi.

I just downloaded the Codec_Pack_1323 in my pc and my laptop.
My pc works with windows 10, 64B and the new pack works ok.
But in my laptop with windows 7, 86, althought it seems that the installation is right, when I open a file, either mp4 or mkv it doesn't work.
It shows me either of the following messages.
Can you help me please?


ps. I've cleared the cache. I've uninstall the pack and install it again. I've rebooted the laptop.




hrisa76

Posts : 3
Join date : 2017-06-06

View user profile

Back to top Go down

Re: problem with Codec_Pack_1323

Post by Admin on Tue Jun 06, 2017 1:30 am

I can reproduce the problem here. I will investigate.

Try version 13.2.2:
http://codecguide.com/download_mega_old.htm

Admin
Admin

Posts : 3375
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: problem with Codec_Pack_1323

Post by hrisa76 on Tue Jun 06, 2017 1:55 am

the 13.2.2 works ok.

I'll await your investigation. Thank you for your time.

hrisa76

Posts : 3
Join date : 2017-06-06

View user profile

Back to top Go down

Re: problem with Codec_Pack_1323

Post by Admin on Tue Jun 06, 2017 2:22 am

Problem should be fixed now in 13.2.4

Admin
Admin

Posts : 3375
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: problem with Codec_Pack_1323

Post by hrisa76 on Tue Jun 06, 2017 2:36 am

Yes it works perfectly.
Thank you for the immediate response.

hrisa76

Posts : 3
Join date : 2017-06-06

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum