codec tweak tool bugs

View previous topic View next topic Go down

codec tweak tool bugs

Post by tekko on Fri Dec 30, 2016 5:56 pm

xpsp3 x86, tool version 6.1.3

After I disabled all the dmo inside "manage DMO", I get the "cannot access 64-bit registry keys on this version of windows" error.

I have to downgrade all the way back to 6.1.0 to open the program again. All versions after 6.1.0 wouldn't work until I re-enable the dmo in 6.1.0.

tekko

Posts : 2
Join date : 2016-01-06

View user profile

Back to top Go down

Re: codec tweak tool bugs

Post by Admin on Fri Dec 30, 2016 7:39 pm

Thanks for the report! It will be fixed in next version.

Any particular reason why you disabled all dmo?

Admin
Admin

Posts : 3555
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: codec tweak tool bugs

Post by tekko on Sat Dec 31, 2016 3:44 pm

Thanks.

I just wanted to see if LAV decoders can handle the wmv's better. Sometimes LAV does perform better when u jump around a movie.

Also, I notice that XP doesn't have those preset buttons for defaults and recommended.

The last time I checked, there are preset buttons on win7 and I can easily switch btwn the defaults and recommended filters/splitters.

Is it possible u can add those buttons for xp?

tekko

Posts : 2
Join date : 2016-01-06

View user profile

Back to top Go down

Re: codec tweak tool bugs

Post by Admin on Sun Jan 01, 2017 9:52 pm

XP doesn't have the preferred decoder system that Windows 7 and newer have. Decoders are selected based on the filter merit. The recommended ones are already used automatically when using the codec pack.

If you want to use LAV for wmv, all you need to do is enable those formats in LAV settings.

Admin
Admin

Posts : 3555
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum