Trying to play a URL fails with blank screen

View previous topic View next topic Go down

Trying to play a URL fails with blank screen

Post by jokalap on Sun Apr 03, 2016 10:35 am

on Windows Media Player (version 12, in windows 7) using default K-Lite_Codec_Pack_1205_Standard

What happens is basically: File - Open URL... - and i paste the direct link to the video

and here is the result:
Code:
http://s5.postimg.org/oc2m5md1j/image.png

It "plays" but there is no video/audio. There is nothing wrong with the URL itself because it plays fine on VLC (but i hate VLC for streaming URL's as it buffers and stops etc very unreliable)

For a long time WMP has been working fine for http dont know what happened now Sad

jokalap

Posts : 4
Join date : 2016-04-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Trying to play a URL fails with blank screen

Post by Admin on Mon Apr 04, 2016 5:51 am

Can you copy that URL here? Then I can try it myself.

Admin
Admin

Posts : 2977
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Trying to play a URL fails with blank screen

Post by jokalap on Mon Apr 04, 2016 6:26 am

Hi, thanks for the reply.

Can I pm you the link instead?

jokalap

Posts : 4
Join date : 2016-04-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Trying to play a URL fails with blank screen

Post by Admin on Tue Apr 05, 2016 12:17 am

Yes.

Admin
Admin

Posts : 2977
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Trying to play a URL fails with blank screen

Post by jokalap on Tue Apr 05, 2016 6:34 am

OK, PM'd.

jokalap

Posts : 4
Join date : 2016-04-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Trying to play a URL fails with blank screen

Post by Admin on Tue Apr 05, 2016 9:47 am

I too get a black screen with WMP. I am not sure why yet. It loads the correct filters. I will investigate further.

Playback works great with MPC-HC.

Admin
Admin

Posts : 2977
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Trying to play a URL fails with blank screen

Post by jokalap on Tue Apr 05, 2016 10:26 am

Admin wrote:I too get a black screen with WMP. I am not sure why yet. It loads the correct filters. I will investigate further.

Playback works great with MPC-HC.

thanks for testing, i thought it'd work with MPC but i am so used to WMP so hoping there is a fix Embarassed Smile

jokalap

Posts : 4
Join date : 2016-04-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Trying to play a URL fails with blank screen

Post by Admin on Wed Apr 06, 2016 2:38 am

I have asked one of the developers if he knows what is wrong.

Admin
Admin

Posts : 2977
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Trying to play a URL fails with blank screen

Post by Sponsored content Today at 9:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum