11.4.0 Broke Playback

View previous topic View next topic Go down

11.4.0 Broke Playback

Post by cool_recep on Wed Sep 09, 2015 8:54 pm

I am using KLMCP for years. But with the latest 11.4.x branch, when playing videos, sometimes after the video stream stops. I can still scrub but can't view visual.

This problem occurs with MPC-HC.
Windows 10 64 Bit.
AMD 15.8 Beta Driver
Video is H.264 4K

cool_recep

Posts : 4
Join date : 2015-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: 11.4.0 Broke Playback

Post by Admin on Thu Sep 10, 2015 1:57 am

Are you using hardware acceleration? If so, try disabling that. The AMD drivers have been very unstable with regard to DXVA.

Which GPU do you have?


Last edited by Admin on Thu Sep 10, 2015 1:58 am; edited 1 time in total

Admin
Admin

Posts : 2979
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: 11.4.0 Broke Playback

Post by cool_recep on Thu Sep 10, 2015 1:57 am

Yes I am. I will try. Ty.

cool_recep

Posts : 4
Join date : 2015-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: 11.4.0 Broke Playback

Post by Admin on Thu Sep 10, 2015 3:24 am

You could also try the 15.6 beta driver. It is for Win 8.1, but can be installed on Win 10 (in compatibility mode).

Admin
Admin

Posts : 2979
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: 11.4.0 Broke Playback

Post by cool_recep on Thu Sep 10, 2015 6:53 am

Well, why would I downgrade ?

cool_recep

Posts : 4
Join date : 2015-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: 11.4.0 Broke Playback

Post by Admin on Thu Sep 10, 2015 9:08 am

Why not? What is wrong with using an older driver when the new ones are broken?

You can also keep hardware acceleration disabled until a newer (fixed) driver becomes available.

Admin
Admin

Posts : 2979
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: 11.4.0 Broke Playback

Post by cool_recep on Wed Sep 30, 2015 10:23 pm

Upgraded to 15.9 Beta and the problem still occurs. Just with MPC-HC. Other players are fine.

Who is to blame ?

cool_recep

Posts : 4
Join date : 2015-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: 11.4.0 Broke Playback

Post by Admin on Wed Sep 30, 2015 11:08 pm

Does it work without hardware acceleration?
Do the other players use hardware acceleration?
Do 1080p videos work correctly?

Admin
Admin

Posts : 2979
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: 11.4.0 Broke Playback

Post by Sponsored content Today at 1:33 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum