Missing LAV Icons

View previous topic View next topic Go down

Missing LAV Icons

Post by Sidorovich on Tue Jul 28, 2015 11:22 am

Version: 11.3.0 Standard (also happens with 11.3.2)
OS: Windows 7 (x64)

I have no LAV splitter or decoder icons except when MPC-HC uses LAV Splitter Source (internal). I checked in codec tweak tool DirectShow Filters options and the Enable System Tray Icon option is on for all 3 icons. The only way I found to get to icons to appear was to watch a video and go in the Play/Filters menu LAV options (where the icons are disabled by default). This problem only happens with MPC-HC x64, if I install the x86 version all the icons appear with no problem.

I also got this error? message after trying to reset settings to see if that fixed the problem (I went form 1 icon to 0 after resetting).
http://i.imgur.com/F7sNM8F.jpg
I don't even use MadVr.

Thank you for your time.

Sidorovich

Posts : 10
Join date : 2015-03-26
Location : Canada

View user profile

Back to top Go down

Re: Missing LAV Icons

Post by Admin on Wed Jul 29, 2015 12:38 am

The internal and external LAV Splitter are the same, except that the settings are stored separately. You can always access the active one through the Filters menu as you did.

Reset does not apply the correct settings for the tray icons. That will be fixed. That madVR messagebox is also not supposed to be shown. That will also be fixed.

Admin
Admin

Posts : 2987
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Missing LAV Icons

Post by Sidorovich on Wed Jul 29, 2015 6:48 am

What I found strange is that I could somehow get different settings from what appears to be the exact same menu.

In the MPC filters menu the audio/video/splitter (non-internal) icons were all disabled but when I look at the same menus? from the codec tweak tool every icon is on.

Sidorovich

Posts : 10
Join date : 2015-03-26
Location : Canada

View user profile

Back to top Go down

Re: Missing LAV Icons

Post by Admin on Wed Jul 29, 2015 10:34 am

The CTT opens the settings of the external LAV Splitter. The settings look the same because they are the same. The only difference is that the settings are stored in a different location.

Admin
Admin

Posts : 2987
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Missing LAV Icons

Post by Sidorovich on Thu Jul 30, 2015 6:35 am

11.2.8 works fine: I install the pack and all the icons appear, I install 11.3.0 with the same settings and to get the icons to appear I have to go to the filters menu. Maybe this is just some weird problem with my setup confused

Sidorovich

Posts : 10
Join date : 2015-03-26
Location : Canada

View user profile

Back to top Go down

Re: Missing LAV Icons

Post by Admin on Thu Jul 30, 2015 10:59 am

No, it will be fixed in next version.

Admin
Admin

Posts : 2987
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Missing LAV Icons

Post by Sidorovich on Fri Jul 31, 2015 11:27 am

Great ! Thank you for your help Admin

Sidorovich

Posts : 10
Join date : 2015-03-26
Location : Canada

View user profile

Back to top Go down

Re: Missing LAV Icons

Post by Sponsored content Today at 8:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum