K-Lite broke protected video playback!

View previous topic View next topic Go down

K-Lite broke protected video playback!

Post by brucethem00se on Tue Oct 21, 2014 1:06 pm

So I installed the latest K-lite beta full pack (10.7.4 I believe) onto a fresh Windows 10 install. Well, something went wrong, and I can't play Netflix using the native Windows app now!



Naturally, I followed the error code to this page
https://help.netflix.com/en/node/8730
But it didn't help. FYI I'm running a Xonar ST with the lastest uniXonar drivers + no odd settings, on a system with a 7950/4670k, so hardware support shouldn't be an issue.

So naturally I looked at the k-lite pack, as I vaguely remembered an odd popup when I initially configured it... And I noticed something odd.

My "Microsoft Codec Tweaks" Tab is supposed to (and used to) look like this


But instead, the DTV-DVD video decoders are missing!


So I used the repair fuction, and nothing happened. I updated to 10.8, used the repair function, and this popped up.


But nothing was fixed Sad


So... I royally messed something up. I would like to avoid nuking Windows and starting from scratch, so is there any other way I can fix this?

Heres a link to the log.

http://pastebin.com/PH80hRni


Last edited by brucethem00se on Tue Oct 21, 2014 1:19 pm; edited 1 time in total

brucethem00se

Posts : 3
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: K-Lite broke protected video playback!

Post by brucethem00se on Tue Oct 21, 2014 1:14 pm

Just to eliminate other problems... I found this potential registry fix

https://social.msdn.microsoft.com/Forums/windowsdesktop/en-US/b16a608b-18e3-44aa-af5c-6be678e4db98/pumasecureoffreggetting-apo-samples-to-work?forum=mediafoundationdevelopment

But the registry entry didn't even exist in the first place.

brucethem00se

Posts : 3
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: K-Lite broke protected video playback!

Post by Admin on Tue Oct 21, 2014 11:34 pm

The problem seems to be that the files of the MS DTV-DVD video decoder are missing. That isn't something that the codec pack did.

The relevant file is msmpeg2vdec.dll. You should be able to restore it with the System File Checker tool. Run this command from an elevated command-prompt: SFC /scannow


Admin
Admin

Posts : 2986
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: K-Lite broke protected video playback!

Post by brucethem00se on Wed Oct 22, 2014 3:53 am

Ty for the response, I'll try that when I get home.

Netflix playback used to work fine, but this happened when I was mucking about with KLite settings WHILE I was running patched AMD GPU drivers to raise the DVI frequency limit... Which, incidentally, breaks Netflix and protected playback in a different way.

I'll report back If I can replicate the glitch, but it may have been fixed by now.

brucethem00se

Posts : 3
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: K-Lite broke protected video playback!

Post by Sponsored content Today at 10:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum