i have a poblem when im playing mp4 files

View previous topic View next topic Go down

i have a poblem when im playing mp4 files

Post by Doomsday on Thu Nov 28, 2013 7:15 am

hi
i have a poblem when im playing mp4 files

i am using win 7 sp1 ultimate 64 bit

current codec pack installed on my system is K-Lite Codec Pack 10.1.5

when i play mp4 files with windows media player it wont show the subtitle or any decoder in my taskbar

but when i play mkv or avi file it plays the subtitles and shows lav decodec & spliter

how do i fix this ?

pls help

thanks


Doomsday

Posts : 4
Join date : 2013-11-28

View user profile

Back to top Go down

Re: i have a poblem when im playing mp4 files

Post by Admin on Thu Nov 28, 2013 10:03 am

WMP uses Media Foundation codecs by default for MP4 files. That does not support subtitles.

You can solve the problem with this tweak:
Codec Tweak Tool > Win7DSFilterTweaker > Media Foundation > disable for .mp4

Admin
Admin

Posts : 2982
Join date : 2011-06-17

View user profile http://codecs.forumotion.net

Back to top Go down

Re: i have a poblem when im playing mp4 files

Post by Doomsday on Thu Nov 28, 2013 1:43 pm

thank you so much , it worked

k-lite codec pack is the best .

thanks again


Doomsday

Posts : 4
Join date : 2013-11-28

View user profile

Back to top Go down

Re: i have a poblem when im playing mp4 files

Post by Sponsored content Today at 11:46 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum